Get Your Guide ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Get Your Guide en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is. Alle grote steden in Europa en daarbuiten zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod. Voor veel attracties en musea kan je zelfs kaartjes kopen waarmee je niet in de rij hoeft te staan. In totaal worden er meer dan 22000 verschillende activiteiten aangeboden op de website. Enkele populaire attracties die veel verkocht worden zijn kaartjes voor de Eiffeltoren, Burj Khallfa, Alcatraz en de toren van Pisa. Grote kans dat ook jouw aankomende vakantiebestemming er tussen staat.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 6 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Get Your Guide

Ga jij binnenkort op vakantie en heb je nog zin in een paar leuke excursies, dan moet je een kijkje nemen bij get your guide.

Geld terug

Ervaring van Linda, toegevoegd op 8 januari 2022

Ik ben erg tevreden met de aangeboden oplossing wat Get your Gide ons heeft gegeven. Ik had teveel geld betaald voor entree an de Eiffeltoren. Na het indienen van een klacht kreeg ik keurig het verschil met welgemeende excuses teruggestort op mijn bankrekening

Woekerprijzen bij Get Your Guide

Ervaring van Rob van den Berg, toegevoegd op 3 maart 2020

Op vakantie op Langkawi. Nu zijn alle prijzen daar belastingvrij en vreselijk laag. Eilandhoppen geboekt voor 19,95 pp bij Get Your Guide. Tijdens de excursie hoorden we dat er mensen waren die MYR 30 hadden betaald dit is omgerekend €6,45. Contact hierover opgenomen met Get Your Guide. Foto's opgestuurd met bewijzen. Ze waren nergens toe genegen. Dan moest ik met een rekening komen. Onzin. Advies: Nooit meer boeken bij Get Your Guide veel te duur. Boek bij lokale touroperators. Nu doen we de excursies op die manier en dat scheelt ons tientallen euro' s. We hebben de app nu ingebruik voor prijsvergelijking maar je schrikt je rot

Super!

Ervaring van Yvonne, toegevoegd op 10 april 2019

In Nederland hebben we voor ons bezoek aan Rome, een skip the-line-tour geboekt voor het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel en de st. Pieter bij GET YOUR GUIDE. We liepen de lange wachtrijen voorbij en werden rondgeleid door Alexandra. Door haar enthousiaste uitleg keken wij heel anders naar de mooie dingen om ons heen. Echt een aanrader!

Ervaring van Lotte, toegevoegd op 14 april 2016

Aantal excursies geboekt voor Dubai, heel goedkoop als je het vergelijkt met de prijzen ter plekke, vooral de woestijn safari was heel tof om te doen.

Ervaring van Dirk, toegevoegd op 8 november 2015

Er stond een rij van meer dan 1,5 uur maar dankzij onze tickets konden we zo doorlopen echt geniaal.

Ervaring van Ro RO, toegevoegd op 14 mei 2015

Per ongeluk verkeerde kaartjes gekocht, mail gestuurd, kreeg na 10 minuten al mail terug dat ze de tickets annuleren en nieuwe gaan sturen.

» Get Your Guide review

Mijn ervaring plaatsen