Gezinnig ervaringen en beoordelingen

Vrolijke kinderproducten, zorgvuldig geselecteerd en soms handgemaakt: Dat is een goede beschrijving van deze hippe webshop. De ervaringen van andere mensen zorgen ervoor dat een webshop zich constant kan aanpassen en verbeten. Wil jij lezen welke ervaringen mensen hebben met gezinnig.nl of gewoon beoordelingen browsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gezinnig.nl

Gezinnig.nl is een online webshop met een uitgebreid assortiment aan leuke producten voor jong en oud.

In de webshop zal je leuke dingen vinden om je thuis toffer te organiseren of leuker in te richten. Je vindt er onder andere Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvelletjes, boekjes voor kinderen... Je zal je gezinsleven dankzij al deze praktische tools eenvoudiger kunnen maken. Bepaalde artikelen worden ook ontworpen onder het eigen label van Gezinnig en zijn op de site voorzien van de stempel "eigen merk".

Er is gratis verzending voorzien indien je een bestelling doet van minstens 50 euro. Als je besteld hebt voor 17u30 dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden. Zo kan je het pakketje binnen enkele dagen bij jou thuis verwachten

Schrijf je ook in op de nieuwsbrief zo zal je unieke en speciale aanbiedingen ontvangen waaronder exclusieve kortingen.

» Gezinnig.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Gezinnig ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews