Gezondmarkt.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Gezondmarkt.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gezondmarkt.nl

Gezondmarkt heeft niet alleen het doel om mensen te informeren over gezonde en natuurlijke producten. Gezondmarkt wil ook graag een platform zijn waar mensen geïnspireerd worden om gezonde keuzes te maken. Gezondmarkt hoopt een grote bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde toekomst voor heel veel mensen.

Voor relaxproducten, zoetwaren, kruiden, homeopatische middelen, voedingssupplementen, thee, kruiden, zoetwaren, cadeauartikelen en ayurveda ben je bij Gezondmarkt op het juiste adres. Ook op het gebied van afvallen en sport, zijn er veel producten aanwezig. Wanneer je je huis wilt schoonmaken zonder de milieu te belasten, dan kun je ook nog kiezen voor natuurlijke schoonmaakmiddelen en handschoenen.

Betalen doe je met iDEAL, Creditcard of Paypal. Wanneer je voor minimaal €20 euro bestelt, dan krijg je de producten gratis thuisgestuurd. De levering gaat snel, als je vandaag bestelt voor 20.00 uur, dan heb je het morgen al in huis. Wanneer het product niet op voorraad is, dan neemt Gezondmarkt contact met je op, om toch jou favoriet product zo snel mogelijk te leveren.

Ervaring van Marjon, toegevoegd op 6 maart 2016

Vraag over druppels werd snel beantwoord.

Ervaring van Ide, toegevoegd op 2 februari 2016

Zoals aangekondigd had ik mijn bestelling de volgende dag in huis.

» Gezondmarkt.nl review

Mijn ervaring plaatsen