GiftsGadgets.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over GiftsGadgets.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over GiftsGadgets.nl

De webwinkel GiftsGadgets.nl is gespecialiseerd in cadeau artikelen, gadgets en fun artikelen. Je vindt er de originele cadeaus die je je ook maar kunt bedenken. Het is zo uitgebreid dat je altijd dat product vindt dat je wilt hebben.

Verzending
Voor de verzending van de bestelde producten wordt gebruik gemaakt van PostNL en DPD. De producten worden snel afgeleverd, binnen een werkdag. Zodra het pakket wordt verstuurd krijgt u een track en trace code zodat u uw pakket goed kunt volgen. Vaak kan je zelfs zien binnen welk tijdvak het pakket wordt afgeleverd.

Betalen
Indien je het product hebt besteld kan je dat veilig afrekenen. Dat kan je doen met IDEAL, Credit Card en PayPal. Het is maar waar u voorkeur naar uitgaat.

Retourneren
Wanneer een product wordt afgeleverd en het voldoet niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het terug sturen. Je hebt 30 dagen de tijd om het na de afleverdatum, samen met de originele factuur, terug te sturen. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 10 werkdagen teruggestort. U moet er wel op letten dat het terugsturen van producten voor eigen risico is.

Ervaring van Rene, toegevoegd op 3 augustus 2015

Kei snelle levering, binnen 1 dag was mijn cadeau voor mijn broertje al binnen.

Ervaring van D, toegevoegd op 21 juni 2015

Snelle levering, alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen onder de 30 euro, heb maar wat extra besteld maar is toch jammer

» GiftsGadgets.nl review

Mijn ervaring plaatsen