Gigue ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Gigue.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gigue NL

In de wereld van mode, kleding en alle online stores is die van Gigue.com zeker de moeite waard om te bekijken. Er is een uitgebreide collectie en de manier waarop deze wordt weer gegeven is zorgvuldig aangepakt met goede fotografie, modellen en achtergronden. De foto’s van de verschillende kledingstukken laten zien dat kleding veel meer is dan bedekking, maar dat mode schoonheid, warmte en inspiratie uitstraalt.

Elk seizoen worden er collecties in 4 a 5 thema’s aangeboden, zodat er altijd eentje is die past bij jou. Er zijn verschillende manieren om de kleding te ontdekken. Zo kan je de verschillende lookbooks bekijken, voor hippe combinaties in verschillende tinten. Welk thema je ook kiest, de collectie kenmerkt zich consistent door stijlvol te zijn. Gigue.com selecteert, ontwerpt en biedt enkel kleding die chique en elegant is.

Je kan ook de blog van Gigue journal volgen om je te laten inspireren. Deze blog gaat verder dan mode en behandelt ook inspirerende locaties en fijne verzorgingsproducten. Gigue maakt in haar designs enkel gebruik van natuurlijke materialen, de creaties beginnen al zorgvuldig bij het selecteren van de juiste stoffen. Bekijk de website en ontdek onder andere tijdloze mantels, jassen en cardigans. Ook is er een mooie video beschikbaar die een indruk geeft van de collectie.

» Gigue NL review

Mijn ervaring plaatsen