Gloeilampgoedkoop.nl ervaringen en beoordelingen

Allerlei gloeilampen vind je bij Gloeilampgoedkoop.nl voor een goedkope prijs. Je kunt hier ook spaarlampen tegen een goede prijs kopen. Wil jij de mening van andere mensen lezen voordat je hier je gloeilampen koopt? Je vind hun ervaringen en beoordelingen verzameld op onze website. Bekijk de meest recente, ze staan bovenaan.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gloeilampgoedkoop.nl

Gloeilampgoedkoop.nl is een webshop waar je online gloeilampen koopt. Het assortiment omvat meer dan 900 producten, 95% daarvan draagt het "reinforced construction" kenmerk. Deze lampen zijn beter bestand tegen trillingen en schokken en gaan 2000 branduren mee in plaats van de gebruikelijke 1000 branduren. Ondanks dat weet het bedrijf de prijzen laag te houden. Gloeilampgoedkoop.nl richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt.
Uiteraard levert dit bedrijf niet alleen gloeilampen. Je treft ook LED, halogeen, PL, spaar- en gasontladingslampen op de website aan.
De site oogt fris en geeft een goed overzicht van wat er leverbaar is. Op de homepage staan de productgroepen en de subgroepen duidelijk vermeld zodat je niet veel moeite zult hebben de lamp te vinden die je nodig hebt.
Naast het leveren van lampen kun je hier ook terecht voor een lichtadvies of zelfs een compleet lichtplan. In het laatste geval legt een lichtadviseur een bezoek bij je af om vervolgens een compleet plan te presenteren gebaseerd op jouw wensen.

» Gloeilampgoedkoop Review

Mijn ervaring plaatsen

Gloeilampgoedkoop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews