Glucosamine.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Glucosamine.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Glucosamine.com

De oprichter van www.Glucosamine.com is drs. Kris Kuiper. In 1990 ontdekte hij Glucosamine. In 2000 richtte hij de webshop www.Glucosamine.com op met het doel een hoogwaardig, zuiver product te verkopen tegen een lagere prijs dan in de winkel.

In de loop der jaren is de webwinkel ook anderen producten, zoals Arthro-5, Chondroïtine, ASU Forte, Omega-3 en Natural Multi gaan verkopen. Alle leveranciers voldoen aan de GMP- en HACCP-protocollen. Hierdoor kan hij niet alleen een hoge kwaliteit garanderen, maar ook een juiste dosering.

Ondanks alle eisen waar de producten aan voldoen is het belangrijk dat je naar de huisarts gaat voordat u met de producten begint. Het is belangrijk om eerst de juiste dosis en eventuele bijwerkingen te bepalen.

Door een pakket samen te stellen, waarin al deze producten zitten, is www.Glucosamine.com de eerste website die een volledig pakket natuurlijke voedingssupplementen aanbiedt met de juiste samenstelling en dosering, die ook nog zijn goedgekeurd door de overheid.

Ervaring van M, toegevoegd op 10 maart 2015

Snel geleverd, goedkoper dan de drogist waar ik het altijd koop. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

» Glucosamine.com review

Mijn ervaring plaatsen