Go4camp ervaringen en beoordelingen

Fan van kamperen? Boek dan een kampeervakantie in verschillende landen en regio‬ôs met Go4camp.nl. Je kunt ervaringen van anderen lezen in reviews die zij hebben geschreven voor onze website voordat je gaat kamperen. Door ook de beoordelingen te lezen kun jij een goed beeld vormen van go4camp.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Go4camp

Go4Camp is een reisorganisatie gespecialiseerd in het kamperen. Deze reisorganisatie biedt een aantal campings aan die zij zelf hebben bezocht en gecontroleerd. Zij hebben zelf de accommodaties gecheckt en zelfs de plaatsen waar eventuele stacaravans of tenten kunnen staan speciaal opgemeten om zeker te zijn dat je voldoende ruimte hebt om in alle rust van je vakantie te genieten.
Go4Camp hebben ook een aantal medewerkers op elke camping aanwezig die zelf professioneel opgeleid zijn om de vakantiegangers zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen om je zo goed mogelijk te settelen.
Go4Camp biedt u een waaier van verschillende campings aan in o.a. Italië, Kroatië, Oostenrijk, Frankrijk en Slovenië. Op deze verschillende campings heeft u de mogelijkheid om ofwel een lodgetent, stacaravan of bungalowtent te huren voor de periode van uw verblijf. Tevens bieden zij op de site een ruim overzicht van bezienswaardigheden per camping. Je kan heel eenvoudig zoeken naar een bestemming en de accommodatie van de camping op de homepage. Je vindt er ook de meest populaire vakantiebestemmingen vermeld. Boeken kan je via de site.

Echt super service!!

Ervaring van Simone van der kooij, toegevoegd op 20 mei 2015

Wij hebben van 25 april t/m 9 mei een tent gehuurd (go4camp) op camping bijela uvala in kroatie. toen wij aankwamen was er veel beweging op de camping, maar helaas van veel werklui. iedere ochtend veel lawaai en hard voorbij bulderende vrachtwagens die met man en macht bezig waren om de faciliteiten in orde aan t maken voor de zomer. ook waren alle faciliteiten nog niet in gebruik, zelfs t voetbalveld konden ze niet gebruiken, daar er bergen rood zand op lag. De tent was overigens dik in orde en personeel heel vriendelijk en behulpzaam. op donderdagavond toch maar per mail aangegeven dat het jammer was dat de camping nog niet gereed was voor gasten, althans vond ik. De volgende ochtend werd ik direct gebeld en er werd excuses gemaakt en we konden zo overgeplaatst worden naar een andere camping. ook werden we direct ge�¼pgraded naar een stacaravan . uiteindelijk er voor gekozen om naar de camping er naast overgeplaatst te worden. was geen punt, kon me melden bij de manager van go4camp op de camping. eenmaal daar aangekomen, bleken zij ook een familie t aanbod gedaan te hebben een nu waren de caravans op. Maar ze vroegen me even geduld te hebben. Ze zijn gaan regelen en binnen 2 uur konden we de caravan in. Dat noem ik nou eens topservice en dat voor zo weinig geld, echt mijn complimenten. Als je de kans krijgt om te boeken via de organisatie zou ik zeggen doen!!

Ervaring van fam. van der Zwet, toegevoegd op 3 augustus 2014

Camping Park Albatros in Toscane bezocht met ons gezin en geboekt bij Go4camp. Vriendelijke medewerkers op de camping. De tent is wel een keer volgelopen met water maar het was dan ook ontiegelijk noodweer. Ook andere tenten hadden er last van. Animatieteam was ook in het Nederlands, heer lijk gegeten in Italiaanse restaurantjes.

Ervaring van Jacco, toegevoegd op 15 februari 2014

Wij huren elk jaar een bungalowtent via Go4camp. Wel nemen we eigen campingbedjes en matrassen mee want die vallen vaak tegen, even informeren vooraf bij de camping wat voor bedden ze hebben is wel aan te raden.

» Go4camp Review

Mijn ervaring plaatsen