Go4inkt.nl ervaringen en beoordelingen

Go 4 Inkt beweert de goedkoopste aanbieder te zijn van online cartridges en inktpatronen. Wil je zeker weten over go4inkt.nl de website is waar jij je cartridges moet kopen en of dit echt de goedkoopste aanbieder is? Lees andermans ervaringen en beoordelingen in reviews die voormalige klanten hebben geschreven over go4inkt.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over go4inkt.nl

De webshop van go4inkt heeft alle troeven in huis om je van inkt te voorzien tegen een betaalbare prijs. Men weet dat in sommige winkels de inkt behoorlijk duur is en dat willen zij juist vermijden in hun webshop. Bij hen bespaar je maar liefst 75% op de inkt en als je de originele inkt bij hen wil hebben, ben je natuurlijk op het juiste adres. Goforinkt maakt comboboxen nog voordeliger en dankzij hun plan hebben ze meer dan 10.000 tevreden klanten.

Naast inkt ook printers en batterijen

Omdat kwaliteit niet altijd per se duur moet zijn, heeft go4inkt ook printers en batterijen die je tegen een betaalbare prijs kunt aanschaffen. Zoek je een printer die geprezen is door de consumentenbond dan vind je hier zeker wat je zoekt in de webshop. Je betaalt dezelfde verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland. Goforinkt heeft na de webshop ook fysieke winkels verdeeld over Nederland.

» go4inkt.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Go4inkt.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews