Godaddy.com ervaringen en beoordelingen

Godaddy.com is de online hosting waar je nooit teveel betaald voor een nieuwe hosting. Voor slechts een klein bedrag per maand heb je al een hosting inclusief domeinnaam en e-mailadres. Daarnaast kan je volgens de ervaringen en beoordelingen ook nog eenvoudig gebruik maken van de ingebouwde websitebouwer.

Mijn ervaring plaatsen

Over Go Daddy

Wil je hulp bij om van je bedrijf een succes te maken? Dan willen wij je graag helpen.

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn iets jonger dan het internet en hebben dit bedrijf in het leven geroepen om jou te voorzien van een betaalbare, gemakkelijke manier voor het online zetten van je ideeën. Momenteel hebben we al meer van 13 miljoen klanten die overal ter wereld vandaan komen. Ondanks dat we zo graag zijn geworden, willen wij jou nog steeds helpen eenvoudig een bedrijfje te beginnen. Daarbij hoort een stabiele groei om op die manier uiteindelijk succesvol te worden.

Geen vergelijking mogelijk

Als we heel eerlijk zijn, kun je ons nergens mee vergelijken. We hebben een gigantisch kantoor in de Bay Area van San Francisco. Op onze broedplaats voor het intellectuele erfgoed waar onze teams digitale meesterwerken maken. Daarnaast zorgen onze teams ervoor dat wij net een stapje voor blijven op onze concurrenten.

Ervaring van Frederik, toegevoegd op 18 februari 2015

Goedkope host en goede support, meer heb ik niet nodig voor mijn site.

Ervaring van Tenderzin, toegevoegd op 12 september 2014

Heb al meerdere domeinen geregistreerd bij godaddy, lage prijzen.

» Go Daddy Review

Mijn ervaring plaatsen