Goedkoopstekaartenmaken.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Goedkoopstekaartenmaken.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Goedkoopstekaartenmaken.nl

Op goedkoopstekaartenmaken.nl vindt je alles wat je nodig hebt voor het maken van mooie kaarten en andere hobby projecten. Naast papier, karton en achtergrond vellen kun je op deze website ook potloden, stempels maar ook bedeltjes en andere accessoires kopen.

Via het menu kun je snel bij de goede categorie komen om binnen de kortste keren je favoriete producten in je winkelmandje te hebben. Onder het menu "aktie" vindt je producten voor een extra leuke prijs, neem daar dus vooral ook een kijkje.

Het assortiment is erg uitgebreid en er zijn zowel producten voor volwassenen als voor kinderen te vinden. Naast particulieren leveren ze bijvoorbeeld ook aan scholen.

Indien je vragen hebt over een product of over je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoon. En wanneer je voor 13 uur besteld wordt je pakketje die zelfde dag nog verstuurd, je hebt je nieuwe spulletjes dus erg snel in huis!

Ervaring van Dorien, toegevoegd op 22 juli 2015

Voor mijn moeder (dol op zelf kaarten maken) aantal spulletjes besteld, ze was er kei blij mee. Ga vaker bestellen bij jullie.

» Goedkoopstekaartenmaken.nl review

Mijn ervaring plaatsen