Goedkoopstekralen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Goedkoopstekralen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Goedkoopstekralen.nl

De webshop goedkoopstekralen.nl is onderdeel van de webshop Goedkoopstehobby.nl. Deze webshop is opgericht in 2004 en levert hobby producten in de gehele Benelux. Andere onderdelen van goedkoopstehobby.nl zijn goedkoopsteklei.nl, goedkoopstekaartenmaken.nl en goedkoopstehomedeco.nl.

Op goedkoopstekralen.nl vind je een groot assortiment kralen, zoals glaskralen, metalen kralen en kralen van natuurlijk materiaal. Naast kralen verkoopt deze webshop ook diverse soorten bedels en andere onderdelen om kettingen te maken. Ook aan de startende knutselaar is gedacht: de webshop verkoopt kant en klare starterspakketten om sieraden te kunnen maken.

Tevens biedt goedkoopstekralen.nl de benodigdheden om zelf haarknipjes te maken. Uiteraard verkopen ze de knipjes zelf, maar ook de applicaties, lint en plaksteentjes om zelf originele knipjes te kunnen fabriceren.

Mocht je zelfgemaakte sieraden willen verkopen, dan biedt goedkoopstekralen ook verpakkingsmateriaal zodat je op een passende manier je creatie kunt verzenden.

Goedkoopstekralen.nl verstuurt gratis vanaf een bedrag van € 25,-- en wanneer je voor 13:00 uur bestelt, verzenden ze dezelfde dag nog. Ook kun je hun facebookpagina volgen waar je leuke acties en voordelen vindt.

Ervaring van Ilona, toegevoegd op 8 september 2015

Ik verkoop zelfgemaakte kettingen via Facebook en bestel hier regelmatig, altijd mooie prijsjes en piepsnelle verzending.

» Goedkoopstekralen.nl review

Mijn ervaring plaatsen