Goeiemode.nl ervaringen en beoordelingen

Iedere dag een goede mode deal? Je vindt het op de website goeiemode.nl. De deals variëren van damesmode tot uniseks accessoires tot herenmode. Zo is er dus voor ieder wat wils. Heb jij interesse in goeiemode.nl en haar deals? Lees voordat je overstapt op een aankoop eerst de reviews met daarin ervaringen en de beoordelingen voor goeiemode.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over goeiemode.nl

Niets dan goed voor de vrouwen onder ons. Goeiemode.nl is de ideale webstek voor vrouwen die van de mode houden. Je koopt je een goeie modedeal en dat tegen een super lage prijs. Bovendien winkel je veilig en als je toch niet tevreden bent, stuur je het gewoon terug. In een fysieke inkel betaal je al snel €30 voor een gewone broek, maar bij hen betaal je maar liefst de helft op dezelfde kwaliteit en uitvoering.

Veelsoortige kleding

Buiten broeken kan je ook ondergoed vinden tegen een betaalbare prijs. Als dat nog niet genoeg is, heb je de mogelijkheid om truien die bij de broeken passen aan te schaffen. Op alle spullen krijg je garantie en de kleding word je gratis toegestuurd. Als dat al geen feestje is! Naast kleding is de webshop ook bezig met zich te profileren op gepaste schoenen die je kunt dragen onder de kleding van goeiemode.

Ervaring van DD, toegevoegd op 27 januari 2015

Zeker 10 keer al besteld bij Goeiemode, enige wat verbetert kan worden naar mijn mening is het verwerken van een retour order. Bij bijv. zalando heb je vaak na een aantal dagen al je geld terug dit duurt bij Goeiemode vaak wat langer.

Ervaring van Simon, toegevoegd op 5 januari 2015

Gave website, kijk er bijna elke dag wel ff.

Ervaring van Marcel Dhondt, toegevoegd op 20 december 2014

jack en jones broek was binnen 3 dagen in huis

» goeiemode.nl Review

Mijn ervaring plaatsen