Golfreizen.nu ervaringen en beoordelingen

Op golfvakantie in Europa en buiten Europa? Bij golfreizen.nu kun jij een leuke golfvakantie organiseren. Je kunt met deze website reizen naar bekende golfbanen en golflanden. Je kunt op deze website vinden wat anderen vinden van golfreizen.nu. Ervaringen zijn beschreven in reviews en beoordelingen kun je in een oogwenk bekijken op onze site. De meest recente staan bovenaan.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Golfreizen.nu

Op de website van golfreizen.nu vindt u de landen en plaatsen waar de beste golfbanen aanwezig zijn. Golfreizen.nu is de specialist in het aanbieden van golfreizen en golfvakanties. U kunt er terecht voor alle landen binnen en buiten Europa. Op de website van golfreizen.nu kunt u uw geliefde golfreis uitzoeken en ook boeken.

Reisvoorwaarden
De reizen die u boekt zijn gebaseerd op de voorwaarden die gelden volgens de ANVR. Bij eventuele calamiteiten wordt er dan voor gezorgd dat u een vergelijkbare of betere accommodatie in de regio zal krijgen daar waar u geboekt heeft.

Boeken
Er zijn verschillende mogelijkheden om de reis te boeken. U kunt bij golfreizen.nu telefonisch, fax, e-mail of per brief boeken. Wanneer u met een groep gaat is het belangrijk dat er een hoofdboeker is. Met deze persoon wordt alles goed doorgenomen. Meestal wordt uw boeking binnen een werkdag bekeken. Wanneer er voldoende ruimte is zal de boeking worden gereserveerd. Tijdens uw boeking wordt er alles aan gedaan om uw verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Aanbiedingen
Wanneer u de reis wilt boeken is het belangrijk ook de aanbiedingen goed doorneemt. Dit kan u veel geld besparen voor een gelijksoortige accommodatie.

» Golfreizen.nu Review

Mijn ervaring plaatsen

Golfreizen.nu ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews