GolfTest ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Golftest.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over GolfTest

Wanneer je wilt gaan golfen, en dat zijn er tegenwoordig veel, dan kun je dat niet zo maar gaan doen. Iedereen die namelijk in Nederland wil gaan golfen, zal een golfvaardigheidsbewijs moeten hebben (GVB ) of een Clubhandicap 54. Je kan zorgen voor zo’n bewijs door eerst een NGF-Golfbaanpermissie te halen. Daarna moet je het golfregelexamen afleggen.

Theorie examen
Op de site golftest.nl kun je gemakkelijk de theorie en regels voor het golfen gaan oefenen. Op deze site worden de officiële vragen aangeboden die je ook tijdens het echte examen zal krijgen. Dus je kan via deze site je heel goed voorbereiden op het komende golfexamen.

Verandering
Per 1 januari 2012 zijn de NGF golfregelexamens aanzienlijk veranderd. Omdat men hiermee rekening houdt, wordt er op de site gebruik gemaakt van de officiële vragen. Het zijn die vragen die je op het echte examen kunt verwachten. Het echte examen bevat ook weer 20 vragen waarvan je er minimaal 15 goed moet beantwoorden. In het systeem staan alle 400 vragen waar je uit gaat oefenen, tijdens het echte examen. Er wordt een selectie gemaakt.

Ervaring van Maarten Smit, toegevoegd op 21 februari 2015

Mede dankzij jullie het examen gehaald, hiervoor dank.

» GolfTest review

Mijn ervaring plaatsen