GoMundo.nl ervaringen en beoordelingen

Je wilt natuurlijk graag de wereld ontdekken en werkelijk alles zien wat er te zien valt. Maar helaas is het lastig om een ontdekkingsreis te gaan maken zonder ervaringen met reizen. Gomundo helpt je om voordelig de hele wereld te ontdekken. Dankzij de beoordelingen hoor je precies wat anderen van de superdeal vonden en of ze genoten hebben van hun vakantie.

Mijn ervaring plaatsen

Over GoMundo.nl

De reisorganisatie Go Mundo is in het jaar 2000 opgericht. Het doel van Go Mundo was vanaf het begin om reizen naar diverse bestemmingen voor een betaalbare prijs aan te bieden.Het aanbod varieert van stedentrips, zomer- en winterzon tot last minutes.
Go Mundo scoort hoog op beoordelingssites.
De reisorganisatie doet het erg goed en groeit nog steeds.

De webwinkel van Go Mundo:
Wanneer je de site van Go Mundo opent valt direct de mooie kleurstelling op: blauw met oranje. De site oogt rustig en overzichtelijk. Al bij de eerste aanblik krijg je een mooi overzicht van het aanbod.
Prettig is een zoekmogelijkheid op naam van een hotel.
Er zijn goede selectiemogelijkheden om jouw vakantie uit te zoeken: Je kunt selecteren op: bestemming, manier van reizen, periode, aantal sterren, reisbureau en uiteraard de prijs.
Tevens wordt er op de startpagina een mogelijkheid geboden op je te abonneren op de nieuwsbrief.
Er is een erg groot aanbod van last minute reizen.

Gomundo verrassingsreis

Ervaring van TTheo, toegevoegd op 28 oktober 2017

We hadden een weekje geboekt via vakantieveilingen.nl Beetje argwanend waren we wel nadat we diverse slechte kritieken hadden gezien. maar we hebben alleen maar lof. Alles was prima geregeld, hotel, vlucht, transfer, alles gewoon goed. We hadden in Lloret de Mar het G-TOP Royal Beach en hebben het daar prima gehad. Oktober 2017.

Stedentrip Istanbul

Ervaring van Anja, toegevoegd op 28 augustus 2014

Verleden maand met 3 man naar Istanbul gegaan. Vlucht ging perfect zowel heen als terug. Hotel was niet zo maar om te slapen kon het er mee door. Turkse bazaar was leuk om te zien net als de moskeeen. De volgende trip willen we naar Marrakech.

GoMundo klantenservice

Ervaring van Diether, toegevoegd op 6 november 2013

Onze ervaringen met Gomundo zin alweer van 6 jaar geleden, toen was het nog van Corendon. Vriendelijke klantenservice mevrouw die onze tickets omboekte zonder meerkosten. Ik zie dat het aanbod flink is verandert.

» GoMundo.nl Review

Mijn ervaring plaatsen