Goparcs ervaringen en beoordelingen

Wil je er even tussenuit? Maar wel vol met luxe of een echte golf vakantie? Goparcs is de specialist waar je een vakantie zou kunnen boeken. Twijfel je eigenlijk nog of je hier een vakantie zal boeken? Geen probleem want je kan hier de beoordelingen en ervaringen van gasten lezen die je al voor gegaan zijn. Zo weet je zeker of Goparcs jouw ideale vakantiebestemming heeft.

Mijn ervaring plaatsen

Over Goparcs.nl

Goparcs.nl is een online reisbureau dat een schakel vormt tussen de eigenaren van luxe recreatievilla's en huurders. De villa's liggen in Nederland, Frankrijk en Florida (USA).
Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte van eigenaren om op een flexibele en betrouwbare wijze hun vakantiewoning te kunnen verhuren als men daar zelf op dat moment geen gebruik van maakt. Huiseigenaren hebben door middel van een eigen inlogcode toegang tot de verhuur- en betalingsgegevens van de villa bij goparcs.nl.
Goparcs maakt van het vakantiehuis een fraaie fotoreportage en plaats die samen met een beschrijving van de villa op haar website. Om de bezettingsgraad van de huizen zo hoog mogelijk te houden, werkt het bedrijf nauw samen met een aantal gerenommeerde reisorganisaties zoals bijvoorbeeld Belvilla en de TUI-groep.
Huurders hebben het voordeel dat ze feitelijk - met een beperkte tussenkomst van goparcs.nl - direct bij de huiseigenaren reserveren. Op die manier zijn ze verzekerd van een zorgeloze vakantie op een toplocatie tegen een betaalbare prijs.

Schiermonnikoog

Ervaring van Aad en Francisca, toegevoegd op 10 oktober 2013

Fijne vakantie gehad in mooi huisje op Schiermonnikoog. Het huisje was van alle gemakken voorzien, heerlijke wandelingen gemaakt in de duinen en strand.

» Goparcs.nl Review

Mijn ervaring plaatsen