Gorillasports.nl ervaringen en beoordelingen

Wat zijn de ervaringen over de webwinkel Gorilla Sports, en is deze webshop te vertrouwen en veilig. Het antwoord op deze vragen krijg je door alle beoordelingen over Gorilla Sports te lezen. Laat zelf ook een recensie achter.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gorillasports.nl

Gorillasports.nl is een webwinkel waar je professionele fitnessapparatuur online kunt kopen. Het bedrijf importeert alle producten zelf en verkoopt het onder eigen naam, op deze manier weet men de prijzen laag te houden. Belangrijk is dat het bedrijf geen concessies heeft gedaan op het vlak van kwaliteit, alle producten zijn van sportschool kwaliteit. Je krijgt dan ook twee jaar garantie op je aankopen.
Het leveringsprogramma omvat alles wat iemand die aan zijn conditie wil werken nodig kan hebben: fitnessapparaten, haltersets en halterstangen, dumbells en kettlebells. Daarnaast koop je hier accessoires zoals fitnesshandschoenen, riemen en weightbags.
Dat Gorillasports in de loop der jaren een flinke klantenkring heeft opgebouwd blijkt uit het groot aantal mensen dat via Facebook heeft aangegeven dit bedrijf 'leuk' te vinden. Dat zegt toch wel iets.
Per artikel worden de productspecificaties op de website aangegeven, je weet dus vooraf wat je koopt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bestellen is eenvoudig, je plaats het artikel in het winkelwagentje en betaalt vervolgens aan de digitale kassa.

» Gorillasports.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Gorillasports.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews