Grafkleding ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Grafkleding.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Grafkleding

Op grafkleding.nl kun je allerlei verschillende soorten halloweenspullen aanschaffen. Je hebt verschillende categorieën, zoals kleding, pruiken, maskers, hoeden, handschoenen en daarnaast ook nog accessoires. Deze producten zijn er voor kinderen als ook voor volwassenen. Ook verkopen ze de producten in een gevarieerd kleurenaanbod. De meeste producten liggen tussen de prijs van 100 en 200 euro, iets wat ze ook hebben aangegeven op de website. Op grafkleding kun je overigens ook terecht voor smink en make-up-spullen.

De levertijd van de verschillende producten bedraagt tussen de 1 en 5 werkdagen in Nederland, Duitsland en België. Betalen kan op verschillende manieren, zoals iDeal, Creditcard of via een overschrijving. Wanneer je niet tevreden bent met je product, kun je deze binnen 14 dagen retourneren, indien het product nog onbeschadigd is. Voor vragen hebben ze een klantenservice, waar ze verschillende veel gestelde vragen behandelen. Voor overige vragen kun je ook nog gewoon contact met ze opnemen.

Ervaring van Igmar, toegevoegd op 4 februari 2015

Enige jammer vindt ik dat er door UPS wordt bezorgd, wat een drama is die bezorger van UPS, voor de rest wel leuke spulletjes

» Grafkleding Review

Mijn ervaring plaatsen