Grand Cru Wijnen ervaringen en beoordelingen

Grandcruwijnen.nl is jouw digitale wijnkelder met wijnen voor ieder budget. Je kan hier terecht om heerlijke rode of witte wijnen te bestellen. Al je bestellingen worden opgeslagen in je digitale wijnkelder. In deze digitale wijnkelder kan je op en aanmerkingen maken. Je weet zo zelf nog welke wijn je echt lekker vindt en je nogmaals wil bestellen. Ervaringen en beoordelingen van wijnliefhebbers die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Grandcruwijnen.nl

Volgens de overlevering is wijn ongeveer 7000 jaren geleden ontstaan. Het land dat zich het eerst met wijnbouw bezig hield schijnt Georgië te zijn. Wanneer je je wat meer verdiept in wijn ontdek je dat wijn bijna een wetenschap is. Het is onmogelijk om alle wijnen te kennen. Laat staan ze allemaal geproefd te hebben. Dat ga je niet redden al heb je daar meerdere levens de tijd voor.

Daarom moet je een keuze maken. Iemand wel eens horen zeggen: het leven is te kort om slechte wijn te drinken? Helemaal waar!

Grandcruwijnen is in 2010 uit liefhebberij opgericht en heeft in korte tijd maar liefst 4500 klanten aan zich weten te binden. Het succes van www.grandcruwijnen.nl bestaat uit het feit dat men direct importeert vanaf de wijnboer. Daarbij heeft men geen duur winkelpand en vertegenwoordigers in dienst. Daar door kan men altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Redelijk uniek is het feit dat je hier per fles kan bestellen. De site is overzichtelijk en duidelijk. Hou je van wijn? Breng eens een bezoekje!

grandcruwijnen.nl

Ervaring van Ludwig, toegevoegd op 23 december 2014

Veel keus uit wijnen, snel in huis ook tijdens de feestdagen.

Ervaring van Westwijk, toegevoegd op 22 oktober 2014

Fles Moet Imperial besteld, snel in huis, nette verpakking

» Grandcruwijnen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen