Gratisscheiden.nl ervaringen en beoordelingen

Gratisscheiden.nl is er speciaal voor echtparen die willen scheiden, maar er eigenlijk geen geld meer voor hebben. Op de website kunnen ze terecht voor advies en een convenant. Ze kunnen dit zelf invullen en indienen bij de rechtbank. Ervaringen en beoordelingen laten weten dat de website vooral bedoelt is voor stellen die er wel nog samen uit kunnen komen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gratisscheiden.nl

Gratisscheiden.nl is een netwerk van echtscheidingsspecialisten dat mensen helpt om de kosten voor een scheiding zo laag mogelijk te houden. De dienstverlening zorgt ervoor dat men alleen het griffierecht hoeft te betalen, dit zijn de kosten voor de rechtbank. Gratisscheiden.nl wordt gesubsidieerd door de Raad voor Rechtsbijstand.

Gratis scheiden is niet voor iedereen, er moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Het individuele jaarinkomen moet lager dan €25.600,- zijn en als je minderjarige kinderen hebt moet het lager dan €36.100,- zijn. En daarbij mag het vermogen na de echtscheiding niet hoger zijn dan €10.330,50. Als je individuele jaarinkomen toch boven die bedragen uit komt, dan kan Gratisscheiden.nl je wel een aanbieding doen zodat de kosten toch lager uitvallen.

De aanvraag voor een gratis scheiding is vrijblijvend. Op de site zijn klantervaringen te vinden en er wordt een blog bijgehouden. Er kan zowel telefonisch als per mail contact opgenomen worden met medewerkers van Gratisscheiden.nl.

Ervaring van Doornbos, toegevoegd op 4 maart 2014

Duidelijke site, helder advies gekregen, uiteindelijk toch via andere advocaat de zaak opgestart maar complimenten voor gratisscheiden.nl

Ervaring van Hans van D, toegevoegd op 25 oktober 2013

Veel geld bespaard dankzij Gratisscheiden.nl

» Gratisscheiden.nl Review

Mijn ervaring plaatsen