Green Jump ervaringen en beoordelingen

Greenjump.nl staat helemaal in het teken van groene producten. Dit kunnen verzorgingsproducten voor jouw en je kindje zijn. Maar ook speelgoed dat op een groene manier geproduceerd is. Ervaringen en beoordelingen van ouders lees je hier online en laten je weten wat je kan verwachten van greenjump.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Greenjump

Greenjump.nl is een webshop met meer dan 2.000 groene producten voor moeder en kind. De producten die hier verkocht worden zijn ecologisch, biologisch en fairtrade. De webshop staat goed aangeschreven door hun klanten en ontvangt gemiddeld een 9,1 als oordeel.

Je kunt bij deze webshop groene producten vinden op alle gebieden: van eten en drinken tot slapen, spelen, verzorging, verschoning en kleding. Maar één ding hebben alle producten met elkaar gemeen: ze zijn bewust uitgekozen op duurzaamheid en veiligheid. Zo is het speelgoed allemaal gemaakt van materiaal dat niet-giftig is en is er ook nog eens veel gebruik gemaakt van geredycled materiaal; zo is het goed voor je kindje én goed voor het milieu!

Wil je meer weten over duurzame en veilige producten voor het hele gezin? Volg dan ook de blog van Greenjump. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de nieuwe producten, maar ook van ontwikkelingen in de samenleving op gebied van duurzaamheid.

» Greenjump Review

Mijn ervaring plaatsen

Green Jump ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews