Greenchoice.nl ervaringen en beoordelingen

Greenchoice.nl is de website waar je terecht kan voor een 100% groene stroomrekening. Iedere maand verbruiken we stroom en natuurlijk helpt dit niet mee met het milieu. Bij Greenchoice.nl draag je toch een steentje bij aan het milieu door te kiezen voor 100% groene stroom. De ervaringen en beoordelingen over deze groene stroom lees je op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over greenchoice.nl

Op www.greenchoice.nl vind je allerlei informatie over de duurzame visie van Greenchoice. Zij willen er voor zorgen dat de energie die wij in Nederland gebruiken, voor 100 procent uit groene energie komt te bestaan. Het is een Rotterdams bedrijf met jonge werknemers die stuk voor stuk een groen hart heeft en er alles voor geven om Nederland zo duurzaam mogelijk te maken.

Waar haalt Greenchoice de groene energie vandaan?

De groene energie die Greenchoice levert is opgewekt uit zon. wind, water en biomassa.

Op www.greenchoice.nl zoeken ze nog altijd jonge en ambitieuze werknemers die hard willen werken voor de duurzame energie. Iedereen kan zich hier voor aanmelden op de website.

De tarieven van het aanschaffen van de groene energie is afhankelijk van het aantal mensen dat in uw huishouden woont. Hoe meer personen, hoe hoger de korting en des te voordeliger het wordt.

» greenchoice.nl Review

Mijn ervaring plaatsen