Grillzshop ervaringen en beoordelingen

De Grillzshop.nl is een unieke online sieraden winkel waar je vooral terecht kan voor bling bling. De webshop sponsort dan ook grote rappers met sieraden waarmee ze voor de dag kunnen komen. De Grillzshop.nl heeft een online selectie voor mannen en vrouwen. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Grillzshop

Grillz komt van gangsta grillz en zij bieden alle juwelen aan die bij deze manier van leven hoort. Zo kan je er diverse armbanden, oorbellen, halskettingen, broekkettingen, riemen en zonnebrillen vinden.
De site is onderverdeeld in diverse rubrieken zodat je direct vindt wat je zoekt. In de rubriek Big Sale vind je de afgeprijsde artikelen terug.
De webwinkel grillzshop.nl is een onderdeel van het bedrijf GBS shops. Zij zijn al sinds 2001 actief met diverse online shops.
Deze site heeft een keurmerk van veilig en betrouwbare webshop. Je kan er ook de reviews lezen van verschillende klanten.
Bij een bestelling via de shop wordt het de dag nadien al geleverd. Vanaf 50 euro is de verzending gratis. Je hoeft niet direct te betalen.
Bij deze webshop kan je ook punten sparen als je hen aanbeveelt en bij elk item dat je koopt. Per 500 punten kan je deze inwisselen voor een bon van 5 euro.

Ervaring van Marcello, toegevoegd op 28 oktober 2014

Minpuntje. de levertijd was veel langer dan op de site stond

Ervaring van Eduardo Santiago, toegevoegd op 6 februari 2014

Veel keus, lage prijzen.

» Grillzshop Review

Mijn ervaring plaatsen