Groupactie.nl ervaringen en beoordelingen

Groupactie.nl is de website waar je gezamenlijk terecht kan voor een leuke financiële actie. Je vind hier aanbiedingen die je eigenlijk niet kan overslaan. De ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers zijn het hier absoluut over eens en dit lees je bij ons weer online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Groupactie.nl

Op Groupactie.nl zijn dagelijkse aanbiedingen te vinden. Het assortiment is breed, van sieraden tot verzorgingsproducten tot mobiele telefonie. Op de voorpagina staan alle deals overzichtelijk weergeven met daarbij de resterende tijd dat de deal loopt. De deal gaat door als er voldoende kopers zijn. De aanbiedingen zijn altijd minimaal met 50% korting.

Op de site zijn zelfs producten te vinden die gratis worden aangeboden. Je betaalt alleen de verzendkosten en de administratiekosten. De organisatie geeft aan dit te doen omdat ze hopen dat men deze acties deelt met vrienden en kennissen. De betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Je kan betalen met iDEAl, PayPal, AfterPay, creditcard, Mistercash en Sofortbanking.

Binnen 14 dagen kun je je product ruilen indien onbeschadigd en compleet en in originele verpakking. Er staat op de site duidelijk uitgelegd wanneer een pakket verminderd in waarde en welke uitzonderingen er zijn. Retourkosten worden niet vergoed alleen als het om een defect product gaat.

» Groupactie Review

Mijn ervaring plaatsen