Groupdeal.nl ervaringen en beoordelingen

Telegraaf Media Groep heeft een tijdje gelegen de website groupdeal.nl opgezet. Op deze website vind je iedere dag een erg goede deal. Dit varieert van reisjes tot zonnebrillen. Je kunt voordat je er een deal koopt eerst ervaringen en beoordelingen lezen die anderen hebben geschreven voor deze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over groupdeal.nl

Er zijn steeds meer sites op de markt die groep-gebaseerde koopjes en aanbiedingen aan de man brengen, groupdeal.nl is daar een van. De site vraagt je op het moment dat je binnenkomt meteen te registreren, dit is echter niet meteen nodig en je kan dit dus weg klikken om zelf op je eigen tempo een indruk te krijgen van de website.

Hoewel de site enigzins aan de drukke kant is, valt alles wel makkelijk te vinden. Op de beginpagina staan de deals van de dag, deze zijn altijd maar een bepaalde tijd beschikbaar. Ook is er een pagina voor gratis deals, deze zijn vaak veel korter geldig.

Mocht een deal niet doorgaan is er een geld terug regeling, zodat je altijd gegarandeerd bent van het feit dat je in elk geval geen geld weggooit. Zoals altijd met groepsdeals gaan de verkopen pas door als er een minimum aantal mensen aan de deal meedoet.

» groupdeal.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Groupdeal.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews