Groupon.nl ervaringen en beoordelingen

Iedere dag een goede deal? Dat klinkt te mooi om waar te zijn! Het is echt waar op de website van Groupon. Je kunt hier iedere dag de leukste ervaringen zoals reisjes en weekenden weg boeken, maar je kunt ook een etentje of een dagje spa kopen. Beoordelingen voor Groupon zien voordat je een deal koopt? Vind ze hier verzameld.

Mijn ervaring plaatsen

Over groupon.nl

Bij Groupon vindt je een flink aantal mooie aanbiedingen voor verschillende verwennerijen dagjes uit. Via Groupon kan een klant zo maar eens de helft van een kaartje besparen. Voor verschillende festivals ligt dit voordeel vaak nog een flink stuk hoger. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker hele mooie deals kan vinden via Groupon.

Product
Eenmaal een interessant product gevonden? Je kan op de site van Groupon de nodige informatie vinden over de deal die je als bezoeker mogelijkerwijs wil afsluiten. Onder meer de voorwaarden zijn helder via de website te lezen.

Bestellen
Via de website kun je makkelijk een deal bestellen. Via de mail is alles daarna makkelijk te regelen. Ook de uiteindelijke aanmelding voor het inlossen van een deal gebeurt online. Via een online kalander kun je kijken welke data er nog beschikbaar zijn en wanneer jij graag van de deal gebruik zou willen maken. Je hoeft nu alleen nog maar even de bon uit te printen en meenemen.

Klant is geen koning

Ervaring van Bella, toegevoegd op 26 juli 2016

Hotelovernachting gekocht. Eerst op de desbetreffende website gekeken of er nog kamers vrij waren voor die nacht. Ja hoor, nou dan maar kopen...... Helaas, niet vrij voor Groupon bon.

Ervaring van Marleen, toegevoegd op 29 november 2014

Vandaag heerlijk gegeten dankzij jullie bon, totaal prijs was 25 euro we hebben er meer als 2 uur gezeten.

Ervaring van Boos, toegevoegd op 25 oktober 2013

Mijn waardebon was verlopen, kon niet terecht bij het restaurant en ook niet bij groupon. Vindt het zonde van mijn geld op deze manier en koop nooit meer wat bij jullie.

Ervaring van REW, toegevoegd op 24 oktober 2013

meerderen bonnen gekocht bij Groupon, de prijs is gewoon zo laag.

» groupon.nl Review

Mijn ervaring plaatsen