GSMeasy ervaringen en beoordelingen

Bekijk of GSMeasy een betrouwbaar bedrijf is door alle ervaringen en beoordelingen te lezen. Zowel positieve als negatieve ervaringen kan je teruglezen op onze site. Door een grote hoeveelheid beoordelingen te analyseren, kan jij als consument de juiste keuze maken. Zelf een recensie achterlaten over GSMeasy is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over GSMEasy

Bij deze webwinkel kan je gsm abonnementen afsluiten en losse telefoons kopen. Al meer dan 400.000 mensen hebben een bestelling geplaatst bij deze telecomwinkel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Er kunnen abonnementen worden afgesloten van alle grote providers waaronder Vodafone, T-mobile, Tele2, Hi, KPN en Telfort. Er zijn ook gsm abonnementen inclusief kado beschikbaar. Voor goedkope abonnementen kijk je onder het kopje sim only. De levertijd is over het algemeen binnen enkele dagen. Deze webshop heeft het keurmerk van Q-shops. Als jouw gsm contract binnenkort verloopt kan je gebruik maken van de verlenings-aanbiedingen. Op de meeste gsm toestellen zit een fabrieksgarantie van 2 jaar. Naast 2 jarige abonnementen kan je bij GSMeasy ook telefoonabonnementen afsluiten met een looptijd van 1 jaar. Heb je een bestelling geplaatst dan kan je de order status bekijken door in te loggen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de soort bestelling die je plaatst. Deze webwinkel bestaat al sinds 2001 en is naar eigen zeggen de beste onafhankelijke stunter op het gebied van telecom in Nederland.

Schiet op

Ervaring van Jessica, toegevoegd op 10 februari 2014

Wacht al 5 dagen, heb geen geduld stuur die telefoon nou op

Contractverlening

Ervaring van Gerard, toegevoegd op 15 november 2013

Zit al jaren bij Vodafone en verleng altijd. Via Gsmeasy.nl een goede aanbieding gevonden met iphone 5.

Abonnement afgesloten

Ervaring van Coco, toegevoegd op 11 augustus 2013

Een verlenging gedaan via gsmeasy. De nieuwe telefoon had ik binnen 4 dagen in huis.Ben meerdere sites afgegaan maar gsmeasy was duidelijk het goedkoopst.

Sim only genomen

Ervaring van Noelle Saboen, toegevoegd op 13 april 2013

Heb een sim only van simyo afgesloten. Simkaart wordt volgende week opgestuurd en ouwe abonnement wordt ook voor me opgezegd. Tip top geregeld

» GSMEasy Review

Mijn ervaring plaatsen