Gsmloket ervaringen en beoordelingen

GSMloket.nl is er speciaal voor iedereen die opzoek is naar een plek om snel zijn oude smartphone te verkopen. Soms levert een oude telefoon niets meer op bij websites als Marktplaats. Gelukkig levert de website GSMloket.nl nog wel geld. Je levert online je telefoon in en het geldbedrag wordt op je rekening gestort. Benieuwd of dit betrouwbaar is? Lees dan de ervaringen en beoordelingen over GSMloket.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gsmloket

Gsmloket.nl is een website waar je je oude mobiele telefoons kan verkopen. Je kan je aanmelden op deze site en daarna je oude mobiele telefoon daar te koop aanbieden. Naast mobiele telefoons kan je ook je pads en je tablets op gsmloket.nl te koop aanbieden. Gsmloket.nl werkt makkelijk en snel. Nadat je je oude mobiele telefoon hebt verkocht via gsmloket.nl kan je die gratis opsturen via de Postnl of Kiala. Na het ontvangst van je mobiele telefoon wordt het geld netjes overgemaakt op je rekening. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur. Gsmloket.nl hergebruikt je oude mobiele telefoons. Er is veel vraag naar tweedehands mobiele telefoons in minder welvarende landen. Zodat deze mensen ook beter kunnen communiceren. Zo wordt er ook voorkomen dat de toestellen op een niet juiste wijze in de milieu terecht komen. Gsmloket.nl is een onderdeel van Ecowave b.v. die al jaren actief is in deze sector. Ze werken dan ook nauw samen met de fabrikanten, bedrijven, operators, telecom.

Ervaring van WQ, toegevoegd op 7 september 2014

Snel geld op mijn rekening. Meer dan ik verwacht had voor 3 oude toestellen van familieleden.

vraag aan gsmloket

Ervaring van Berend, toegevoegd op 16 augustus 2014

Ik heb hier nog allemaal oude telefoons liggen van ong 10 jaar geleden. Vooral veel Nokia 3310, nemen jullie deze ook aan, en zo ja, wat krijg ik per toestel?

» Gsmloket.nl Review

Mijn ervaring plaatsen