Gsmsale.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Gsmsale.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gsmsale.nl

Bij Gsmsale.nl kun je terecht als je op zoek bent naar smartphones van Apple of Samsung. Het assortiment is beperkt. Je kunt een mobiel abonnement afsluiten, je hebt keuze uit de providers Tele2, T-mobile of Vodafone. Het is niet mogelijk om een los toestel aan te schaffen.

Service en kwaliteit staan centraal

Bij Gsmsale staat service en kwaliteit centraal. Ze geven aan altijd snel te leveren en scherpe prijzen te hanteren. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Gsmsale.nl is een webshop, ze hebben ook een fysieke winkel, deze staat in Rotterdam. Je bestellingen kun je daar gratis ophalen. Als je je bestelling liever thuis wilt laten bezorgen, dan betaal je €3,95 aan verzendkosten. Bij een defect aan je smartphone, kun je hem via een formulier aanmelden voor reparatie. Je telefoon wordt dan aangemeld bij een erkend reparatiebedrijf.

Perfect

Ervaring van ilbas, toegevoegd op 30 mei 2018

Alles verliep vlotjes snel en gemakkelijk, goedkoopste van allemaal en de service is perfect. Geen commentaar.

Ervaring van Wim Doorn, toegevoegd op 10 mei 2016

Even gebeld want ik vertrouwde het niet, keurig te woord gestaan, direct geholpen met het kiezen van het juiste abonnement. iphone 6s wordt volgende week geleverd.

Ervaring van Marc, toegevoegd op 7 april 2016

Telefoon snel in huis, een van de goedkoopste abonnementen die ik kon vinden.

» Gsmsale.nl review

Mijn ervaring plaatsen