Gsmweb ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Gsmweb en lees of deze telecomwinkel betrouwbaar is. Lees informatie over Gsmweb en het bestellen van een mobiele telefoon of sim only.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gsmweb

Gsmweb verkoopt al meer dan 17 jaar mobiele telefoons en abonnementen. Je kan er terecht voor alle soorten mobiele telefoon abonnementen van alle beschikbare providers. Naast een telefoon met abonnement kan je er ook slagen voor een sim only abonnement. Heb jij al een gsm abonnement maar komt de einddatum van het contract in zicht, dan kan je kiezen uit een verlengingsaanbieding. Koop je een duur toestel, dan kan je bij Gsmweb ook een telefoonverzekering afsluiten. Er zijn gsm abonnementen beschikbaar voor zowel de kleine als de grote beller.
De klantenservice van Gsmweb kan je bereiken via 020-7513612, of je neemt contact op via de sociale media. Hier kan je terecht met vragen over de garantie, klachten of vragen over de verzending. Als je een gsm inclusief abonnement hebt besteld dan krijg je eerst een contract thuisgestuurd die je ondertekend moet retourneren. Over het algemeen zijn alle toestellen op de website direct uit voorraad leverbaar. Gsmweb is een pure internetwinkel, je kan dus niet recht bij een fysieke winkel. De meeste aanbiedingen op de website van Gsmweb hebben maar een bepaalde looptijd. Elke dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen van bijv. de nieuwe iphone 6 of Samsung Galaxy S6 op de site. Wil je overstappen van een andere provider, ook dat kan bij Gsmweb, inclusief behoud van jouw huidige gsm nummer.
Bij sommige providers betaal je eenmalig aansluitkosten, daarnaast moet je ook rekening houden met verzendkosten. Voordat je een mobiel telefoon abonnement afsluit is het aan te raden om de prijzen te vergelijken bij meerdere telefoonshops. Wil jij werken bij Gsmweb, bekijk dan het actuele aanbod vacatures. De telefoons worden verzonden via PostNL, in veel gevallen moet je tekenen voor ontvangst van jouw gsm.

» Gsmweb Review

Mijn ervaring plaatsen

Gsmweb ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews