Gsmwijzer.nl ervaringen en beoordelingen

Op GSM wijzer kun je in een oogwenk bekijken welk mobiel abonnement het meest geschikt is voor jou. Je kunt gemakkelijk providers vergelijken en zo jouw perfecte abonnement kopen. Providers zoals Ben en T-Mobile kunnen allemaal vergeleken worden. Lees je het liefst eerst reviews met andermans ervaringen voordat je gebruik maakt van GSMwijzer.nl? Vind ze samen met beoordelingen op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gsmwijzer.nl

Op Gsm Wijzer kun je als bezoeker een aantal zeer mooie aanbiedingen vinden voor een nieuw abonnement. Alle grote aanbieders zijn via Gsm Wijzer aanwezig. Je kan als klant dus makkelijk een selectie maken. Je kan je makkelijk door de site heen navigeren en kijken wat de beste opties voor jouw belgedrag zijn.

Gsm Wijzer
Met Gsm Wijzer kun je snel een zeer compleet beeld krijgen van wat er allemaal op het gebied van mobiele telefonie te vinden is. Onder meer zijn hier de meest nieuwe telefoons te vinden. Tevens zijn hier ook een flink aantal telefoons te vinden die je niet bij elke aanbieder zal gaan zien. Voor het meest complete aanbod aan telefonie moet je als klant zeker eens een kijkje gaan nemen bij Gsm Wijzer.

Afsluiten
Mocht een een mooie telefoon of een fijn abonnement gevonden hebben, dan kun je via de website van Gsm Wijzer snel en makkelijk alles in gang zetten.

Bestel overzicht GSMwijzer.nl klopt niet

Ervaring van Mw. van Kuijk, toegevoegd op 22 november 2017

Beste allemaal, Alles leek in het begin te kloppen, na de betaling werd de telefoon keurig geleverd. Met vooraf een duidelijk bestelling overzicht, waarin vermeld stond dat er géén aansluitkosten á 30 euro in rekening zouden worden gebracht. Er wordt er in dit overzicht niet gerept over een éénmalig afboeking (z.g.eerste abonnementskosten) deze betaal je namelijk twee keer. In mijn geval één keer aan Hollands Nieuwe en één keer aan GSMwijzer.nl. Dus toch een addertje onder het gras.

Ervaring van Fr, toegevoegd op 8 januari 2015

fijne webshop, komen afspraken na en hebben lage abonnementen.

Ervaring van Valerie, toegevoegd op 14 september 2014

Overstap naar een andere provider is snel geregeld, na 1,5 week had ik mijn nieuwe iphone in huis.

» Gsmwijzer.nl Review

Mijn ervaring plaatsen