Guideandgo ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Guidandgo en lees of deze website betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Guideandgo

Op guideandgo.nl biedt online te boeken tours aan in diverse bestemmingen. Deze bestemmingen zijn binnen maar ook buiten Europa, en bij iedere bestemming is er een grote verscheidenheid aan tours te vinden. Er zijn kunstzinnige, cultuurrijke, avontuurlijke en ontspannende tours, waardoor iedereen een tour kan vinden die bij hem past.

Als je interesse hebt in het vinden van een tour begin je met het zoeken van een passende tour op de homepagina. Mocht je nog niet weten waar je zin in hebt, dan kun je op de bestemmingspagina inspiratie op doen. Op de activiteitenpagina kun je alle activiteiten vinden die aangeboden worden op de locatie van jouw keuze. Na het vinden van een of meerdere passende tours kun je die boeken en afrekenen. Als je met een grote groep reist kun je vooraf contact op nemen om te informeren of er groepskorting mogelijk is. De meeste activiteiten kunnen nadat de boeking is voltooid niet meer geannuleerd worden.

Ervaring van Emmy, toegevoegd op 11 maart 2015

Hele fijne site, tickets gekocht voor tijdens mijn stedentrip naar Barcelona, volgende stedentrip ga ik weer via jullie excursies boeken.

» Guideandgo Review

Mijn ervaring plaatsen