Gustocamp ervaringen en beoordelingen

Gustocamp.nl is er speciaal voor iedereen die dol is op kamperen, maar gewoon liever niet in een tent gaat zitten. De website deelt online ervaringen en beoordelingen van camping gasten die verblijven in een luxe mobile home of vouwwagen die al ter plaatsen klaar staat. Je hoeft dus alleen nog maar richting de camping te vertrekken voor een luxe kampeervakantie.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Gustocamp

Op de site van Gustocamp kan je terecht voor het huren van luxe bungalowtenten en mobilhomes in Oostenrijk en Italië. Zij proberen deze verblijven te verhuren aan gezinnen en families voor een schappelijke prijs. De campings zijn gelegen op verschillende locaties in deze landen zowel montainbikers als zonnekloppers komen aan bod.
Op elke camping die Gustocamp ter beschikking heeft zijn Nederlandstalige medewerkers die je de camping leren kennen en je wegwijs maken doorheen het gebied. Zij zijn op de hoogte van alle faciliteiten die deze camping heeft en begeleiden je naar de nodige accommodatie. Bij aankomst word je steeds opgewacht met een lekker drankje.
Zij hebben 14 campings in Italië en 1 camping in Oostenrijk. De bungalows hebben 2 slaapkamers en er kunnen tot max 6 personen slapen. De Mobilhomes kunnen gaan tot 7 personen.
Er is ook een rubriekje aanbiedingen te vinden op de site waar je de laatste aanbiedingen kan vinden omtrent deze campings.

» Gustocamp Review

Mijn ervaring plaatsen

Gustocamp ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews