Gyzs.nl ervaringen en beoordelingen

Gyzs.nl is een beeldend kunstenaar met verschillende kunstwerken online. Je kan de kunstwerken online bekijken of een bezoekje brengen aan het atelier in Den Haag. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten van Gyzs.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Gyzs.nl

Gyzs.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in gereedschap en ijzerwaren.

Het aanbod van Gyzs bestaat uit meer dan 20 000 verschillende producten. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht voor ankerwerken, elektronica, ijzerwaren, machines, tuingereedschap, bouwbeslag... Hier stopt het niet mee je vindt er zelfs ook speelgoed om de kleinsten zich mee te laten amuseren. De producten zijn kwalitatief sterk want zij worden vertegenwoordigd door sterke topmerken zoals Panasonic, Oxloc, Hermeta, Axa, Gedore, Mascot, Den Braven Sealants...

Bij elke bestelling die je plaatst bij Gyzs worden er verzendkosten aangereken. Bedraagt jouw orderbedrag minder da 50,00 euro dan betaal je 7,50 euro verzendkosten, bedraagt het meer dan betaal je slechts 5,50 euro verzendkosten; maar bedraagt het totaalbedrag meer dan 100,00 euro dan wordt de bestelling gratis verzonden. Gyzs neemt dan de verzendkosten op hunzelf. Binnen enkele werkdagen zal je het pakketje in ontvangst mogen nemen. Je krijgt trouwens ook een code waarmee je het pakketje online kan opvolgen.

Bij vragen dan staat de helpdesk graag voor je klaar om je verder te helpen.

Ervaring van Eelco, toegevoegd op 22 november 2014

Aantal electronica spullen gekocht, de bestelling kwam in 2 delen, de eerste kwam na 3 dagen de andere bestelling na 5 dagen.

Ervaring van Kiste, toegevoegd op 2 augustus 2014

Veel gereedschappen die ik nodig heb voor mijn werk als klusjesman. Wat ik mis zijn lagere verzendkosten, en een makkelijke website.

» Gyzs.nl Review

Mijn ervaring plaatsen