Handpoppen-winkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Handpoppen-winkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Handpoppen-winkel.nl

Op de website van Handpoppen-winkel.nl vind je het grootste aanbod op het gebied van pluche handpoppen. Je kan op de website zeer veel verschillende soorten eenvoudige handpoppen bestellen.

Bezorging
Alle verzendingen, die plaats vinden via Handpoppen-winkel.nl, geschieden voor rekening van de koper. In het binnenland worden de bestellingen afgeleverd door DHL. De bestellingen worden in een neutrale verpakking afgeleverd. Indien de bestelling minder is dan € 199,- dan wordt er voor de verzending € 3,95 gerekend. Onder rembours zijn de kosten € 6,95 Men probeert altijd de bestelde producten binnen 24 uur af te leveren. Helemaal kan men het niet precies aangeven wanneer de afleverdatum zal zijn. Dat is namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de voorraad, de vervoerders, aantal stuks dat er is besteld, het weer en ga zo maar even door. Toch zal men altijd proberen de termijn van 24 uur te halen.

Betalen
Er zijn verschillende manieren om het bestelde product te betalen. Zo kunt u betalen door middel van overschrijving, IDEAL, Creditcard, onder rembours, eenmalige machtiging, cash en factuur achteraf. U ziet er zijn mogelijkheden genoeg.

» Handpoppen-winkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Handpoppen-winkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews