Handyfloor ervaringen en beoordelingen

Handyfloor.nl is de website als het aankomt op mooie vloeren van PVC. Bij de webwinkel is het mogelijk om online gratis stalen te bestellen of gewoon langs te komen in de showroom. De vloeren zijn vaak niet van echt hout te onderscheiden en staan bekend om het eenvoudige onderhoud. Ervaringen en beoordelingen over Handyfloor.nl lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Handyfloor

Op de website van handyfloor.nl vindt u alles wat u moet weten wanneer u van plan bent en nieuwe vloer te nemen. U vindt er de juiste productinformatie voor PVC- , Vinyl-, laminaat- en kunststoflaminaatvloeren. U kunt er uitgebreide instructievideo’s bekijken. Denk hierbij wat er allemaal gedaan moet worden voor het aanleggen van een vloer. Het egaliseren en de ondervloer zijn zeer belangrijk. U vindt op de site ook een uitstekende product vergelijker. Het maakt namelijk een groot verschil of u wel of geen vloerverwarming gebruikt.

De werknemers van Handyfloor kunnen u helpen als u problemen heeft. Ze zijn door hun vakkennis in staat om de juiste voorlichting te geven. Het bedrijf is in 2008 gestart met de verkoop van PVC vloeren. In deze periode is de webwinkel opgezet. Omdat, voordat een product gekocht wordt, men het eerst wil zien en voelen zijn er door heel Nederland 90 verkooppunten opgezet.

Speerpunten van Handyfloor
Klantgerichtheid is een van de belangrijkste speerpunten van de Handyfloor. Daarnaast biedt de klantenservice goede productinformatie en advies. Ook het betaalgemak, garantie en thuisbezorging zijn punten om te kopen bij Handyfloor.

Goede service en genoeg keuze

Ervaring van Struick, toegevoegd op 26 augustus 2021

Handyfloor Utrecht geeft zeer goede service dit is de 2e pvc vloer de kwaliteit is hoog. Al jaren heb ik plezier van de vloer, aanrader ! Ik koos bewust weer voor Handyfloor, medewerkster denkt geweldig mee. De dikte van de vloer is degelijk en assortiment biedt genoeg keuze en variëteit

Goede service en genoeg keuze

Ervaring van Struick, toegevoegd op 26 augustus 2021

Handyfloor Utrecht geeft zeer goede service dit is de 2e pvc vloer de kwaliteit is hoog. Al jaren heb ik plezier van de vloer, aanrader ! Ik koos bewust weer voor Handyfloor, medewerkster denkt geweldig mee. De dikte van de vloer is degelijk en assortiment biedt genoeg keuze en variëteit

slechte service

Ervaring van martijn bijker, toegevoegd op 2 september 2019

3 jaar geleden een vloer besteld ook netjes geleverd gekregen, maar nu ik een probleem heb dan geven ze niet thuis. Heel onvriendelijk aan de telefoon en de desbetreffende persoon die je moet hebben is er nooit. Lekkere klachten / service afhandeling.

Soepele afther sales

Ervaring van Peter F, toegevoegd op 17 januari 2019

In Utrecht vestiging bij dhr Rob van Dijk vorig jaar een PVC clickvloer gekocht en aanbetaald voor ons nog op te leveren nieuwe appartement. Moest met ondervloer en later vanuit de aannemer zonder ondervloer. Geen punt, ondervloer werd gestreept van de factuur. Gaandeweg het proces van meer kennis opdoen, wilde we eigenlijk om meerdere redenen liever een gelijmde PVC vloer. Weer langs geweest, maar geen vervangende vloer gevonden. Recent Handyfloor benadert met het verzoek of we de gekochte vloer mochten annuleren. Natuurlijk liever niet, maar Rob gaf aan dat zowel het bedrijf als de klant een goed gevoel moet hebben bij de aanschaf van een vloer. De vloer werd geannuleerd. En vandaag keurig de aanbetaling teruggestort. Eerlijk gezegd had ik meer hobbels verwacht. Niets van dat! Dat vind ik nog eens afther sales.

De vloer is goed, de service minder

Ervaring van vloertje, toegevoegd op 20 november 2017

Handyfloor heeft wat mij betreft echt afgedaan qua klantvriendelijkheid & service. Zolang ze je wat kunnen verkopen, zijn ze zeer goed bereikbaar; maar zodra je tegen een probleem aanloopt wordt het stil. Bovendien hebben ze hun zaken niet allemaal vlekkeloos geregeld: - eerst werd niet geleverd op de afgesproken datum omdat we geen betaallink hadden gekregen en we van tevoren hadden moeten betalen. Daar kom je pas achter op het moment dat er niet geleverd wordt. - we hadden een pakket te weinig, waardoor we dus niet in 1x de hele vloer konden leggen. In het aantal pakketten hebben we volledig op de mdw van handyfloor vertrouwd, onterecht naar dus bleek. Reken dus goed mee! Op de factuur staat ook niets over hoeveel m2 en dus hoeveel pakketten er zijn besteld, dus het is jouw woord tegen dat van hun. Reken dus niet op enige tegemoetkoming in bezorgkosten of iets van excuses. Handyfloor schiet alleen in de verdediging, maar verkoopt je natuurlijk graag een extra pakket. - bij de 2e x bezorging ging het weer bijna mis omdat ons adres niet goed was doorgegeven. Hier moest ik zelf achterkomen via track & trace en dankzij de flexibiliteit van het transportbedrijf is het toch nog die dag bezorgd. Verwacht ook niet dat Handyfloor voor jou contact opneemt met de bezorger. Voor ontvangst moet je zelf thuis zijn, dus vrij cruciaal dat het op de afgesproken dag wordt bezorgd. Over het deel van de vloer dat al ligt zijn we zeer tevreden, over Handyfloor zelf niet.

klasse

Ervaring van richard habraken / attentiv Habraken en Schut bv uden, toegevoegd op 1 maart 2017

24 maanden geleden een pvc vloer gekocht voor op kantoor. Na een paar maanden vertoonde de vloer een gebrek, dat werd keurig verholpen. Na enige tijd wederom een gebrek. Het bleek een incidentele fout in het materiaal te zijn. Nu, zonder enig aandringen onzerzijds is de vloer volledig en kostenloos door Handyfloor vervangen voor een nieuwe. Wat een Klasse!!!! Een tien met een griffel voor deze kwaliteitsgarantie!!!!!!

Mooie vloer, super materiaal, paar aantekeningen

Ervaring van Diana, toegevoegd op 24 januari 2016

Bij Handyfloor de PVC vloer Grey Pecan XL gekocht. Het materiaal van de vloer is geweldig, super kwaliteit en makkelijk op maat te maken. Het op maat maken kan gewoon met een schaar, super simpel. Paar kleine aantekeningen; de vloer is wat donkerder dan op de foto's op hun site en de mooie zwarte bies aan de zijkant zoals op hun foto's te zien is, is nergens te bekennen (van tevoren de mogelijkheden van aan elkaar leggen geprobeerd, maar de zwarte bies was er simpelweg niet). Dat is wel jammer. We kregen in het begin snel contact toen we wat vragen hadden, maar op de laatste twee mails geen reactie meer gekregen. Ook is onze review op hun eigen site (nog steeds) niet geplaatst. Al met al zijn we erg tevreden met de vloer, met name vanwege de kwaliteit van het materiaal.

Ervaring van E en P, toegevoegd op 7 december 2014

Het leggen van de vloer was eenvoudig met duidelijke instructies, dit ondanks dat wij 2 linkerhanden hebben

Ervaring van Peter Smit, toegevoegd op 20 juli 2014

PVC laminaat besteld bij Handyfloor.nl Het ziet er prachtig uit en schoonmaken gaat ook super makkelijk.

» Handyfloor Review

Mijn ervaring plaatsen