Handyfloor ervaringen en beoordelingen

Handyfloor.nl is de website als het aankomt op mooie vloeren van PVC. Bij de webwinkel is het mogelijk om online gratis stalen te bestellen of gewoon langs te komen in de showroom. De vloeren zijn vaak niet van echt hout te onderscheiden en staan bekend om het eenvoudige onderhoud. Ervaringen en beoordelingen over Handyfloor.nl lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Handyfloor

Op de website van handyfloor.nl vindt u alles wat u moet weten wanneer u van plan bent en nieuwe vloer te nemen. U vindt er de juiste productinformatie voor PVC- , Vinyl-, laminaat- en kunststoflaminaatvloeren. U kunt er uitgebreide instructievideo‬ôs bekijken. Denk hierbij wat er allemaal gedaan moet worden voor het aanleggen van een vloer. Het egaliseren en de ondervloer zijn zeer belangrijk. U vindt op de site ook een uitstekende product vergelijker. Het maakt namelijk een groot verschil of u wel of geen vloerverwarming gebruikt.

De werknemers van Handyfloor kunnen u helpen als u problemen heeft. Ze zijn door hun vakkennis in staat om de juiste voorlichting te geven. Het bedrijf is in 2008 gestart met de verkoop van PVC vloeren. In deze periode is de webwinkel opgezet. Omdat, voordat een product gekocht wordt, men het eerst wil zien en voelen zijn er door heel Nederland 90 verkooppunten opgezet.

Speerpunten van Handyfloor
Klantgerichtheid is een van de belangrijkste speerpunten van de Handyfloor. Daarnaast biedt de klantenservice goede productinformatie en advies. Ook het betaalgemak, garantie en thuisbezorging zijn punten om te kopen bij Handyfloor.

» Handyfloor Review

Mijn ervaring plaatsen