Hangensluitwerkland ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Hangensluitwerkland en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hangensluitwerkland

Hang- en sluitwerk dient niet alleen mooi te zijn, maar moet vooral ook veiligheid bieden. Bij hangensluitwerkland.nl uit Zevenbergen (onderdeel van TPLand) koop je online bouwartikelen van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het bedrijf levert producten van topmerken zoals AMI, Hoppe en FSB. Daarnaast voert men het huismerk Ivana.
Het productassortiment van hangensluitwerkland.nl omvat veel meer dan alleen hang- en sluitwerk. Aan de bovenzijde van de homepage tref je in totaal vier productgroepen aan: Bouwbeslag, Hang- en sluitwerk, Veiligheidsbeslag en Overige Bouwproducten. Iedere groep is weer onderverdeeld in een aantal subcategorieën. Bij elk product op deze website staat aanvullende informatie vermeld. Ook wordt de voorraadstatus opgegeven, dat is heel prettig.
Om de amateurklusser van dienst te zijn, bevat de website bovendien een aantal handige tips. We bestellen en plaatsen nu eenmaal niet dagelijks een cilinderslot. De bestelprocedure bij hangensluitwerkland.nl is eenvoudig, een kind kan als het ware de was doen. Uiteraard is het mogelijk om via iDeal je bestellingen te betalen.

Ervaring van Henk, toegevoegd op 2 maart 2015

Hele fijne winkel, precies wat ik zocht en snel in huis.

Ervaring van Van Zant, toegevoegd op 15 januari 2015

Telefonisch contact opgenomen over een aantal deuren die niet meer goed dicht gingen. Uitgebreid advies gekregen van de meneer aan de winkel. Daarna bestelling online gedaan, na 2 dagen in huis.

» Hangensluitwerkland Review

Mijn ervaring plaatsen