Hangstoelenshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hangstoelenshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hangstoelenshop.nl

Op de website van Hangstoelenshop.nl kunt u terecht voor het aanschaffen van hangstoelen, hangmatten, reishangmatten, kinderhangmatten, babyhangmatten, hangmat-sets en toebehoren. Wanneer u een product wilt bestellen kan dat op een zeer eenvoudige manier plaatsvinden. Binnen drie stappen is het geregeld.

De stappen
Indien je en nieuwe klant bent vul je eerst je gegevens in. In het vervolg kan je dan gemakkelijk via een bestaand account inloggen om een bestelling te plaatsen. Vervolgens ga je naar de betaalmethode. Je kan kiezen uit IDEAL, vooruitbetaling of via een acceptgiro. Het is maar wat u de fijnste methode vindt om te betalen. Ten slotte ga je controleren of alles goed is ingevuld en dan kunt u de bestelling afronden.

Retourneren
Je hebt 14 kalenderdagen, ingaande op de dag van de levering, om producten die u niet bevallen terug te sturen. Het product moet daarbij wel in de oorspronkelijke verpakking zitten. Het product mag uiteraard niet beschadigd zijn. Lees, voordat je een product wilt terugsturen, eerst goed de voorwaarden. Indien je niet aan de voorwaarden voldoet dan zal het product worden geweigerd.

Ervaring van Indra, toegevoegd op 22 juni 2015

De hangmat ligt echt perfect, hadden we jaren eerder moeten kopen.

Ervaring van Friesje, toegevoegd op 7 mei 2015

Op vakantie op Bali voor het eerst in een hangmat gelegen, heerlijk, na thuiskomst op internet gaan zoeken en bij deze winkel uitgekomen, even gebeld voor de zekerheid, goed advies gekregen en bestelling kwam na 2 dagen al binnen.

» Hangstoelenshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen