Hans Anders

Voor een betaalbare nieuwe bril moet je absoluut bij Hans Anders wezen. Dit is iets wat we natuurlijk allemaal al weten, maar hoe zit het met de kwaliteit? Kan je echt een mooie nieuwe bril verwachten? De ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen halen je over de streep met hun eerlijke reviews op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hans Anders

hansanders.nl is één van de grootste online aanbieders van lezen, monturen, zonnebrillen...

Dankzij hun uitgebreid aanbod kan u kiezen uit verschillende collecties. Ben je eerder een klassiek type of hou je toch meer van modern? Bij Hans Anders vind je grote A-merken (Lacoste, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans) maar ook het eigen merk van Hans Anders. Doordat Hans Anders grote hoeveelheden aankoopt kunnen zij alle producten tegen een zeer scherpe prijs verkopen! Ook zijn er regelmatig leuke promoties en aanbiedingen waardoor je kan genieten van extra korting op het gamma van Hans Anders.

De kwaliteit wordt je ook gewaarborgd door constante controle van de glazen, lenzen, monturen... Waarom ergens anders extra verzendkosten betalen? Bij Hans Anders krijg je bij iedere minimum besteding van 50 euro gratis verzending! Besteed je minder dan betaal je slechts 2,95 euro verzendkosten.


Heb je vragen over een oogmeting of wil je graag andere informatie verkrijgen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Hans Anders. Dit kan je doen door het online contactformulier in te vullen of telefonisch.

Hans anders Lelystad uitstekend geholpen.

Ervaring van Rie van Grotel, toegevoegd op 11 oktober 2023

Marco, storemanager, heeft me uitstekend geholpen bij het kiezen van 3 monturen. Is vriendelijk en nam de tijd. Vandaag mijn brillen opgehaald, alles perfect geregeld.

Hans Anders weert invaliden in Diemen

Ervaring van Alexander Peters, toegevoegd op 27 mei 2017

Ik zocht een nieuwe bril, maar mijn ogen moesten nog gemeten worden. Ik zag bij Hans Anders een leuke aanbieding. Dus ik naar binnen. Wat schets mijn verbazing, ze konden mijn ogen niet meten. Het zit zo. Men vroeg of ik kon uitstappen, waarop ik ontkennend antwooorde. Nu zei de mevrouw, dan kunnen we u niet helpen, ga maar naar de oogarts. Wat bedoelt u vroeg ik? Ik viel bijna uit mijn stoel toen ze zei, we zijn niet ingericht voor rolstoelgebruikers. Alleen als u nog kunt lopen kunnen wij u helpen. Met een brede glimlach werd ik weggewuifd. Het is toch te gek, dat er geen mogelijkheid is bij Hans Anders voor een rolstoelgebonden client. Toen ben ik vervolgens naar Pearl gegaan en deze mensen haalde alles uit de kast om mij te helpen. Het kan dus wel, alleen bij Hans Anders niet.

Prima

Ervaring van Ella Rombaut , toegevoegd op 14 april 2017

Vandaag voor een oogmeting geweest een hele prettige ervaring. Namen er voldoende tijd voor. Mijn bril is nog op de juiste sterkte,dus als advies nog maar even wachten met een nieuwe bril. SUPER !!

Kwaliteit Hans Anders waardeloos.

Ervaring van Afa, toegevoegd op 29 januari 2015

Kwaliteit en Service bij hans anders is waardeloos. Het ligt nooit bij hun en oplossing ho maar!

Kwaliteit en service bij Hans Anders

Ervaring van Guler, toegevoegd op 5 januari 2015

Kwaliteit en service van 'Hans Anders' holt snel hard achteruit. Ik heb twee brillen ( laten meten, met sterkte) aangeschaft en met beiden ben ik niet tevreden. Ik krijg geen vervanging van de glazen ( mits ik zelf betaal) Ik heb uitgelegd dat beiden brillen tegen vallen enige oplossing is dat ik �20 korting krijg bij mijn volgende aankoop! Dit is geen oplossing heb ik gezegd en was best teleurgesteld en boos, hier op heb ik gezegd dat ik nooit meer bij 'Hans Anders' terug kom, toen ik de winkel wilde verlaten werd ik uitgelachen ( hard) door de medewerker. Ik was behoorlijk boos hierover , ten eerste mij geen oplossing bieden en ten tweede mij ook nog uitlachen. Nooit en nooit meer Hans Anders! Betreft ' hans anders' winkel in Hoorn.

Anders

Ervaring van Hans, toegevoegd op 4 augustus 2013

Alleen de prijs is anders

» Hans Anders Review

Mijn ervaring plaatsen