Hapjes aan huis ervaringen en beoordelingen

Hapjesaanhuis.nl is een online catering website waarbij je online je hapjes besteld. Het maakt niet uit of je lekkere kersthapjes wil of tapas aan huis. Alle hapjes worden compleet verzorgt en op de dag van het feestje thuisbezorgd. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hapjes aan huis

Hapjesaanhuis.nl is een online cateringbedrijf, gespecialiseerd in het samenbrengen van verschillende cateringrestaurants die in alle provincies actief zijn mèt ervaring de inspiratie om van elk event of privéfeest een waar festijn te maken.

Organiseer je een feestje: bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, housewarming...en heb je niet de tijd of de zin om zelf aan de slag te gaan, kies dan voor hapjesanhuis.nl. Jouw feest wordt resoluut een onvergetelijke culinaire belevenis met onweerstaanbare delicatessen op je bord.
Maak online de keuze uit het catering assortiment: ga voor een volledige menu , een buffet, een tuinbarbecue, een dessertbuffet...De klant krijgt meer dan dat hij wil: Feestservice inclusief uitstekende en innoverende smaken!

De online bestelling bij Hapjes aan huis wordt verwerkt door de dichtstbijzijnde cateringpartner. Deze traiteurzaak zorgt voor de bereiding en levering van de gewenste gerechten. Deze formule kent enkel voordelen: je hebt grip op je budget, geen stress bij inkopen of koken, en de afwas wordt gewoon weer meegenomen! Met dit alles heb je meer tijd voor je gasten!

» Hapjes aan huis Review

Mijn ervaring plaatsen

Hapjes aan huis ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews