Happy Rainy Days ervaringen en beoordelingen

Happyrainydays.nl speelt goed in op de vele dagen regen waar we regelmatig te maken mee krijgen in Nederland. Je kan hier alles vinden voor een regenachtige dag. Denk hierbij natuurlijk aan regenbestendige jassen alleen dan wel trendy en dus geen ouderwetse plastic regenjas. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Happyrainydays

Heb je weleens zoiets van: woonde ik maar in een warm land? Soms word je wellens moedeloos van de regenval in ons land. In Nederland hebben we een gematigd zeeklimaat. Gemiddeld valt er in ons land tussen 700 en 900 mm per jaar. Vergeleken met onze buurlanden valt het eigenlijk best mee. Het is soms gewoon hoe je het bekijkt!

De website www.happyrainydays.nl verkoopt, je raad het al, regenkleding. Men is op een handige manier in gesprongen op het klimaat van ons natte landje. Men biedt een ruime keuze aan regenjassen, regenbroeken, capes en hoedjes. Kom maar op met die regen! Daarbij zijn er ook stijlvolle trenchcoats en parka's te bestellen. Voor de dames is er per pasvorm te bestellen. Bijvoorbeeld: peer-figuur, appel-figuur, y-figuur of zandlopen. Met een beetje fantasie kunnen we bedenken wat hier bedoeld wordt.

Mannen worden op deze site gediscrimineerd. Slechts 1 soort regenbroek. Dat kan beter! Anders gewoon maar weg laten. De site ziet er wat goedkoop uit. Wellicht iets voor de toekomst. Idee is prima!

» Happyrainydays Review

Mijn ervaring plaatsen

Happy Rainy Days ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews