Happy Socks ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Happysocks.com en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Happy Socks

Happy Socks is een webwinkel gespecialiseerd in sokken met unieke designs, zowel voor vrouwen, mannen en kinderen. Naast een uitgebreid gamma gewone sokken vind je ook een gevarieerd aanbod sportsokken, geklede herensokken, slips, baby maillots en cadeauboxen. De sokken, elk met een eigen unieke naam, zijn doorgaans kleurrijk met terugkerende motiefjes.

Op www.happysocks.com worden ook internationale projecten voorgesteld, zoals bijvoorbeeld met Rolex en David LaChapelle. Hier kan je ook doorklikken naar de blog van Happy Socks, waar elke week een andere creatieveling via Instagram voorgesteld wordt.

De oorsprong van Happy Socks ligt in Zweden, waar twee vrienden in 2008 het idee kregen om vrolijkheid te verspreiden via een alledaags kledingstuk. De collectie van Happy Socks wordt ondertussen verkocht in meer dan 70 landen. Naast de webwinkel zijn er ook concept stores in de hele wereld, pop up stores in Europa en worden de Happy Socks ook verkocht via de grote retailers. In Nederland kunt u ze onder andere vinden in de Bijenkorf en Jambelle.

» Happy Socks review

Mijn ervaring plaatsen

Happy Socks ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews