Happybee ervaringen en beoordelingen

Raak niet in de war door de schattige naam. Happybee means business! De beste baby- en kinderkleding kun je op deze site vinden. Ervaringen zijn er genoeg met Happybee en de meeste zijn positief. Niet overtuigd? Bekijk de beoordelingen van Happybee op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Happybee

Happybee is een online webwinkel met een uitgebreid aanbod van baby- en kindermerkkleding.

De kleding die Happybee verkoopt is te verkrijgen in de maatjes 50 tot en met 176 (0 tot 16 jaar). Je kiezen uit verschillende soorten mooie merkkleding waaronder Noppies, Barbara Farber, Pointer, Baby Barb... Zo is jouw kindje altijd mooi en hip gekleed en dit aan de laagste prijs.

Bij iedere bestelling met een minimum bedrag van 50 euro zal je gratis verzendkosten krijgen. Je mag ne afronding van de bestelling het pakketje binnen enkele werkdagen bij jou thuis verwachten. Zodra je een account hebt aangemaakt bij Happy Bee dan kom je ook in aanmerking voor persoonlijke acties. Deze uitnodigingen zal je via e-mail ontvangen.

HappyBee heeft de prijs voor Beste webwinkel mogen ontvangen in 2010 en 2012. Dit zegt veel over de service van Happy Bee.

Heb je vragen omtrent een bestelling of artikel? Wil je graag meer informatie over de verzending? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Happybee. Je kan hun bereiken via e-mail of telefonisch.

Ervaring van Deveney, toegevoegd op 29 oktober 2014

Leuk spaarsysteem dat je bijtjes krijg bij elke bestelling. Hele bekende merken voor zowel jongens als meisjes

Ervaring van Noortje, toegevoegd op 17 oktober 2014

Koop hier altijd een leuk jurkje als we een uitje hebben of bijzonder familiebezoek.

» Happybee Review

Mijn ervaring plaatsen