HappyCar ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Happycar en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over HappyCar

Happycar vergelijkt wereldwijd het aanbod voor alle grote en kleine huurauto-aanbieders. Wanneer u hierbij uw huurplaats selecteert en huurtijden dan zie je in een ogenblik het gehele aanbod. Je kan op deze manier ook heel snel je auto boeken. Je hebt dus geen vervelende websites nodig om een goede aanbieding te vinden. Met de website van Happycar.nl gaat dat alles veel sneller en eenvoudiger.

Goedkoop
Wanneer je bij Happycar een auto boekt is dat tot wel 60% goedkoper dan wanneer u er een zou boeken bij een lokaal bedrijf. Het kan zijn dat u een huurauto wilt boeken voor uw vakantie of voorbeeld een dagtocht. Je bepaalt zelf met een huurauto waar u gaat en staat.

Mogelijkheid
Op de webiste is het mogelijk uw zoektocht te filteren op prijs, wagenklasse en verzekeringen. Op deze manier kunt u altijd een wagen boeken die bij u past. Je kan ook nog profiteren van last-minute prijzen of de hoge vroegboekkortingen. Iedere dag worden de prijzn vergeleken met de andere aanbieders.

Ervaring van Mireille van Knapen, toegevoegd op 3 juli 2016

Wij kregen een bijna gloednieuwe auto mee voor onze road trip door Frankrijk, er stond 400 km op de teller en de auto rook nog als nieuw.

Ervaring van Paul, toegevoegd op 12 juni 2016

Diverse sites afgegaan en de auto die ik wilde huren het goedkoopst gevonden bij Happycar.nl. Aanrader deze site.

» HappyCar review

Mijn ervaring plaatsen