Happyhome ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal ervaringen over Happyhome en bekijk wat je kunt verwachten als je een vakantie boekt. De recensies en beoordelingen zijn geschreven door mensen die al op vakantie zijn geweest via Happy Home. Als er een nieuwe ervaring wordt toegevoegd, lees je deze binnen 24 uur op deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Happyhome

Happyhome.nl is één van de oudste touroperators van Nederland. Ruim 25 jaar ervaring en meer dan 300.000 tevreden gasten heeft geresulteerd in een gemiddelde beoordeling van 8.9! Het aanbod van Happyhome.nl strekt zich door heel Europa. Van west naar oost en van noord naar zuid. Meer dan 2500 vakantiehuizen op prachtige locaties! Happyhome.nl zoekt constant naar nieuwe vakantiewoningen die passen binnen de kernwoorden: kwaliteit, comfort en servicegericht. Kortom, vakantiehuizen die een fantastische vakantie-ervaring bieden. Hoewel Happyhome.nl een online touroperator is, is persoonlijk contact nog steeds van groot belang. Iedere werkdag staan er tussen 10:00 tot 21:00 enthousiaste adviseurs klaar om klanten te helpen bij het zoeken naar de perfecte vakantiehuis-vakantie. Zelfs op zaterdag is het mogelijk om te bellen tussen 10:00 en 16:00.
Boeken bij Happyhome.nl betekent: geen enkel risico lopen. Ieder vakantiehuis wordt persoonlijk door één van de medewerkers van Happyhome.nl gecontroleerd alvorens deze wordt verhuurd. Daarnaast is Happyhome.nl aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Geen verassingen achteraf dus!

Grote woning

Ervaring van fam. Van der Slis, toegevoegd op 5 augustus 2014

Met ons gezinnetje een vakantiewoning geboekt, het was zo groot het leek wel een landhuis. Ook onze hond mocht mee. Vriendelijke eigenaren die nog even een kijkje kwamen nemen en tips gaven over de omgeving.

lage prijzen

Ervaring van Laurentine, toegevoegd op 4 juni 2014

Met het hockeyteam een villa gehuurd in de Ardennen. De villa was prachtig net als de faciliteiten en de tuin. Genoten van een heerlijk weekendje weg.

Boek geen 3 sterren

Ervaring van Willie de Vries, toegevoegd op 1 maart 2014

Het huisje was zwaar verouderd. Was de tweede keer via deze organisatie maar voortaan ga ik weer voor minimaal 4 sterren.

» Happyhome review

Mijn ervaring plaatsen