Hardloop-geest ervaringen en beoordelingen

Hardlopen is een sport die we gewoon allemaal vanuit huis kunnen beoefenen. Natuurlijk is het wel handig als je wat spullen bij de hand hebt om te beginnen met hardlopen. Hardloopgeest is de specialist als het aankomt op hardloop spullen. Ervaringen en beoordelingen van andere hardlopers lees je hier online. Ze halen je graag over om hier iets te bestellen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hardloop-geest

Kijkend op deze site begrijp je het. Men verkoopt alles op het gebied van hardlopen, een van de snelst groeiende sporten in ons land. Kleding voor hem en haar, van shirts tot sokken, van schoenen tot reflectievesten. Maar ook handige accessoires zoals GPS horloges, smartphonehouders en hartslagmeters. En alles van de grote merken op het gebied van hardlopen.

Echt een leuke ervaring om over de site te surfen. En over het navigeren gesproken: dat is een fluitje van een cent op deze site. Hij blinkt uit in overzichtelijkheid. Daar kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt worden jouw spulletjes gratis thuisbezorgd vanaf een bedrag van 50 euro. Zeker niet te hoog want aan dit bedrag zit je toch vrij snel.

Heb je er de geest voor? Ga eens langs en laat je verrassen!

Prima gegaan

Ervaring van Luc B., toegevoegd op 27 november 2014

Fijn dat ik zelf een afleverdatum kon kiezen op de momenten dat ik thuis was. De bestelling was keurig verpakt. Bovendien kreeg ik er een kortingscode van 5 euro bij voor een volgende bestelling.

Zeer klantvriendelijke zaak

Ervaring van Anton, toegevoegd op 2 februari 2014

De mensen hebben er verstand van, als ik sportkleding zoek ga ik altijd hierheen

» Hardloop-geest Review

Mijn ervaring plaatsen