Hardware.nl ervaringen en beoordelingen

Hardware.nl is de website waar je terecht kan voor al je hardware aankopen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe telefoon of tablet. Alles is hier online verkrijgbaar en als je hulp nodig hebt dan staat er altijd een live chat voor je klaar. Ervaringen en beoordelingen lees je direct online op onze site over hadware.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hardware.nl

Deze webwinkel is gespecialiseerd in alles wat hardware betreft. Zij bieden onder andere computers, laptops, elektro, monitors en zo veel meer aan. Zij beloven dat ze de laagste prijs hanteren, zelfs een daling van 30 % ten opzichte van andere aanbieders.
De verschillende producten zijn gerangschikt per categorie op de homepage, wat het zoek gemakkelijker maakt.

Ze hebben een keurmerk van thuiswinkelwaarborg dat wil zeggen dat deze site betrouwbaar en veilig is om te bestellen.
Je kan vrijblijvend een offerte vragen voor je een bestelling wenst te plaatsen.
Bestellen kan je gemakkelijk via de site. De betaling kan gebeuren via PayPal, iDeal, Visa, Master Card, Amex, afhalen en rembours. Je kan zelfs op rekening kopen. De verzending gebeurt onmiddellijk als de goederen in voorraad zijn. Ze verzenden zelfs wereldwijd. De verzendingskosten voor Nederland bedragen 7,95 euro voor levering van de goederen.
Ze bieden ook een spaarpuntenprogramma aan waar je bij iedere aankoop punten ontvangt, die je nadien kan inwisselen voor leuke gadgets.

Even een pluim voor hardware.nl via deze weg.

Ervaring van LR, toegevoegd op 12 juni 2015

Onze oude (desktop) pc wordt gebruikt door onze kleinkinderen tijdens onze oppasdagen. Zelf wilden we dus graag een nieuwe computer hebben, maar wel een die je mee kunt nemen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, wilden we niet zomaar bestellen bij een of andere webwinkel. Via-via hoorden we van hardware.nl. Gebeld met een vriendelijke mevrouw, die ons adviseerde om te kiezen voor een kleine, dunne netbook. (Het gaat ons vooral om internetten, mailen enz.). Jammer genoeg kwam de HP 355 W7 Pro die we bestelden, beschadigd aan! Gelijk gebeld naar hardware.nl en binnen een dag werd er een nieuw product geleverd. Prima service! Onze kleinkinderen spelen nu heerlijk spelletjes op de oude pc en wij kunnen ook onderweg en in de tuin met de netbook. Echt een perfect dingetje! En hardware.nl bedankt voor het prima advies en het snel sturen van een nieuwe.

Ervaring van Alfred, toegevoegd op 27 december 2014

Levertermijn klopte niet, in totaal 6 dagen gewacht inclusief weekend

heel goed ingepakt

Ervaring van Patrick Adrichemse, toegevoegd op 15 december 2014

Harde schijf was goed ingepakt tegen schade. levering was ook snel net als de prijs.

» Hardware.nl Review

Mijn ervaring plaatsen