Hashop.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Hashop.nl en lees of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hashop.nl

Ben jij op zoek naar een webshop die gespecialiseerd is in huisautomatiseringsproducten? Dan ben je bij Hashop.nl aan het juiste adres! Ze bieden je een ruim aanbod aan huiselijke elektronicaproducten, ook wel domotica genoemd. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beveiligingsproducten zoals camera‬ôs, rookmelders, alarmsystemen en elektrische sloten.

Maar naast beveiligingsproducten, vind je ook tal van andere producten die je leven makkelijker of gewoon leuker maken. Voorbeelden hiervan zijn elektrische gordijnrails, gekleurde LED verlichting, energiemanagers en systemen waarmee je de apparaten in jouw huis gemakkelijk kan besturen vanaf je laptop, smartphone of tablet.

Hashop.nl is een betrouwbare webwinkel met eigenaren die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met domotica. Bestellingen worden door hen geheel gratis verzonden. Bovendien bieden ze je installatieservice en als je advies nodig hebt, kan je gemakkelijk bij hen terecht. Als je wilt, kan je ook een afspraak maken om hun domotica demohuis te bezoeken.

Ervaring van Wilma, toegevoegd op 18 april 2015

Retour sturen was eenvoudig en snel mijn centjes terug, zoals het hoort.

Ervaring van Urn, toegevoegd op 15 augustus 2014

Mooie artikelen die van pas komen, derde keer besteld vandaag.

» Hashop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen