HCG Tablets ervaringen en beoordelingen

Afvallen kan natuurlijk door een streng dieet te volgen, maar een snellere methode is door gebruik te maken van hcgtablets. Deze unieke tablets zorgen voor de ultieme afslanking zonder dat er een jojo effect ontstaat. Ben jij opzoek naar ervaringen van andere? Wij hebben alle beoordelingen over HCGtablets.eu verzameld zodat het meteen duidelijk is wat je kan verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over HCG Tablets

De website hcgtablets.eu biedt één enkel product aan namelijk afslankpillen.
Het betreft een soort van voedingssupplement om af te vallen. Deze pillen onderdrukken de honger en stimuleren de vetverbranding. Tussendoor wordt ook je volledige lichaam gereinigd.Het is geen medicijn maar een voedingssupplement.

Deze webwinkel is een onderdeel van Ecommedics, een firma uit Zwolle. Je kan deze website vertrouwen want hij is gelabeld met het webwinkelkeurmerk.

Je kan deze pillen gemakkelijk bestellen via de site. Gewoon een account aanmaken en bestellen. Betalen kan via de site met paypal, visa en mastercard. Er zijn nog een aantal betalingsmogelijkheden. De verzending gebeurt onmiddellijk na de bestelling. Er dienen verzendingskosten te worden betaald voor de verzending van het product.

Voor meer informatie over deze afslankpillen kan je je inschrijven op de nieuwsbrief.
Ben je niet tevreden over de pillen, dan mag je je geld terugvragen.
Er staan een aantal reviews op de site zo kan je lezen of deze effectief werken.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 1 maart 2014

een aantal tabletten gekregen van mijn buurvrouw. ik heb beduidend minder honger, jammer dat ze zo duur zijn.

» HCG Tablets Review

Mijn ervaring plaatsen